ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ με τους SOMOS QUATRO: «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!!!» στις 5/12/12Το Σάββατο 5/12/15 οι SOMOS QUATRO έρχονται στον Χώρο Τέχνης «Ιδιόμελο» σε μια μουσική παράσταση που θα κάνει ΠΑΤΑΓΟ!!! Ελληνικά και ξένα τραγούδια, σε μια επιμειξία-ξόρκι στις έγνοιες και στις σκοτούρες! «Μια πόλη μαγική», «Πήρα κόκκινα γυαλιά», «Αν σ’  αρνηθώ αγάπη μου», «Ό,τι λεφτά μου μείνανε τα δίνω για ένα Τανγκό» και πολλά άλλα διαχρονικά «άσματα»!!
ΣΟΠΡΑΝΟ: ΜΑΡΙΕΤΑ ΔΕΛΩΤΗ
ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗΣ
ΠΙΑΝΟ: ΘΑΛΕΙΑ ΑΘΑΝΙΤΗ
ΤΣΕΛΟ: ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΟΥΦΤΗΣ

Χώρος Τέχνης «Ιδιόμελο», Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Β. Κων/νου
Έναρξη: 20.30
Είσοδος: 12 ευρώ (με κρασί)

πληροφορίες – κρατήσεις: 210 6827042

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ των μουσικών!


Η σοπράνο Μαριέττα Δελώτη γεννήθηκε στην Τήνο. Ολοκλήρωσε σπουδές κλασικού τραγουδιού στο Ωδείο Αθηνών, τάξη Μ. Χαραλαμπίδου και βυζαντινής μουσικής, τάξη Σπ. Περιστέρη. Παρακολούθησε μαθήματα τελειοποίησης με την Δ. Καλαφάτη και την Μ. Σταματάκη. Επίσης παρακολούθησε τη σχολή όπερας του Σπ. Ευαγγελάτου με καθηγητές Σπ. Ευαγγελάτο, Λ. Καρυτινό, Κ. Πασχάλη, Α. Κοντογεωργίου, Κ. Γεωργουσόπουλος κ.α. Είναι ιδρυτικό μέλος του Somos Quatro. Ως σολίστ έχει εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Ηρώδειο και σε πλήθος συναυλιακών χώρων και έχει συνεργαστεί με ορχήστρες (Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής της ΕΡΤ κ.α.)

Η Θάλεια Αθανίτη γεννήθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία 6 ετών με την Λίλιαν Καλλίτση. Αποφοίτησε από το Εθνικό Ωδείο (τάξη Ιφιγένειας Παπαδογιάννη) το 1994 με δίπλωμα πιάνου και βαθμό «Άριστα παμψηφεί, Α’ Βραβείο και Αριστείο εξαιρετικής Επίδοσης». Συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο, με υποτροφία, στο μεταπτυχιακό τμήμα του “Trinity College of Music”, με καθηγητή τον David Owen Norris, από όπου και αποφοίτησε το 1997, λαμβάνοντας το “Postgraduate Certificate in Performance”. Στο Λονδίνο ασχολήθηκε επίσης επισταμένως με την μουσική δωματίου, την συνοδεία τραγουδιστών και την μουσικοθεραπεία. Απέκτησε επίσης σημαντική εμπειρία στην  διδασκαλία μέσω του μουσικοκινητικού παιχνιδιού.  Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, κέρδισε τον διαγωνισμό πιάνου “John Ireland”. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια των Ελ. Μουζάλα, V. Krainev, J. Bingham, Ph. Fowke, An. Peebles. Έχει εμφανιστεί σε αίθουσες της Αθήνας (Μέγαρο Μουσικής,  Θέατρο Παλλάς, Λυρική Σκηνή, Παλιό Πανεπιστήμιο, ATHENAEUM, Παρνασσός, Ωδείο Φίλιππος Νάκας) και του Λονδίνου (Steinway Hall, Hellenic Centre). Συνεργάστηκε με πολλά θέατρα συνοδεύοντας τους ηθοποιούς επί σκηνής. Δίδαξε Μουσικοκινητικό παιχνίδι στα Αρσάκεια Δημοτικά Σχολεία. Διδάσκει μουσική στη Σχολή Hill, και συνεργάζεται με παραρτήματα του Εθνικού Ωδείου ως συνοδός. Είναι επίσης μέλος του πιάνο τρίο “DISTANZA” , του DUO PIACERE και του γυναικείου κουαρτέτου “DONNARTE” (θέατρο-κινηματογράφος).

Ο Θανάσης Κατερινάκης σε ηλικία δέκα ετών έχει την πρώτη του επαφή με την μουσική: Στην τοπική φιλαρμονική της Νέας Ιωνίας Αττικής. Στα δεκαέξι γράφεται στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών στην τάξη του Θεόδωρου Παρασκευόπουλου, απ' το οποίο αποφοίτησε με άριστα και χρυσό βραβείο. Το 1980 διαγωνιζόμενος αναλαμβάνει τη θέση του πρώτου κλαρινέτου της όπερας Αθηνών ως μόνιμο μέλος. Συμμετέχει σε σύνολα κλασικής και έντεχνης μουσικής. Συνεργάζεται με γνωστούς σύνθετες όπως ο Μάνος Χατζιδάκις και πολλούς άλλους. Συμμετέχει σε δισκογραφικές δουλείες και σε συναυλίες τους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ιδρύει μικρά σύνολα όπως τρίο κλαρινέτων, κουαρτέτο κλαρινέτων Αθηνών και είναι ιδρυτικό μέλος του Somos Quatro καθώς και δεκαμελούς σχήματος ΟΠΕΛΣ. Παραδίδει μαθήματα ξύλινων πνευστών.


Ο Αστέριος Πούφτης  γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978. Ξεκίνησε τις σπουδές του στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης. Συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησε με άριστα παμψηφεί και τιμητική διάκριση, υπό την εποπτεία  του καθηγητή Russi Dragnev. Το ακαδημαϊκό έτος 2001-2002 απέκτησε το Master’s Degree in Music Performance, με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2003 στο Advanced Instrumental Studies Course,  στο Guildhall School of Music and Drama με καθηγητές τους Stefan Popov και Oleg Kogan.
Έχει εμφανιστεί ως σολίστ με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, τη Συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων και Θεσσαλονίκης και έχει δώσει αρκετά ρεσιτάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι μέλος του “DUO PIACERE”,  του κουαρτέτου εγχόρδων “AROSIS” και επίσης, συμπράττει τακτικά με τον κιθαρίστα Νίκο Ζάρκο, ερμηνεύοντας σπάνιο ρεπερτόριο για κιθάρα και βιολοντσέλο. Διδάσκει στο Εθνικό Ωδείο και στο ωδείο «ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και από το Σεπτέμβριο του 2003, είναι μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ως Β Κορυφαίος στα βιολοντσέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...