Η παράσταση "Με τον τρόπο του Β.Β." στην Αρτέμιδα, την Κυριακή 13/12/15


Την Κυριακή 13/12/15, η Θεατρική Ομάδα Αλληλεγγύης «ΑΛΛΗ.ΘΕΑ.»  θα παρουσιάσει στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αρτεμιδος την σκηνική σύνθεση «Με τον τρόπο του Β.Β.». 
έναρξη: 19.00
είσοδος ελεύθερη (αντί για εισιτήριο μαζεύουμε τρόφιμα για το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτέμιδος - Σπάτων)


Αλληλεγγύη και Θέατρο. Αυτές είναι οι δύο κατευθύνσεις της ομάδας Άλλη Θέα, που δημιουργήθηκε εδώ στο Μαρούσι από μια σύναξη γειτόνων - και όχι μόνο. Άλλοι σπουδαγμένοι ηθοποιοί, άλλοι χρόνια δουλεμένοι σε ερασιτεχνικές ομάδες, άλλοι για πρώτη φορά σε επαφή με τη θεατρική πράξη,υπό την καθοδήγηση του ηθοποιού και δασκάλου Μανώλη Γιούργου, όλοι έχουμε κοινή την πεποίθηση ότι το θέατρο είναι ένα εργαλείο εξανθρωπισμού κι ότι ο κόσμος αλλάζει και μπορεί να αλλάξει με του πολιτισμού τα όπλα.

Η παράσταση «Με τον τρόπο του Β.Β.» βασίζεται στο έργο του Μπρεχτ «Τρόμος και Αθλιότητα  του Γ΄Ράιχ», αλλά περιέχει και άλλα κείμενα σχετικά με τη φύση και την έκφραση του ρατσισμού και του φασισμού στις μέρες μας (και όχι μόνο).

Τα μέλη της "Άλλης Θέας" είναι: Γιώργος Βλάχος, Γιούλη Γεωργοπούλου, Μανώλης Γιούργος, Γεωργία Δεληγιαννοπούλου, Πίτσα Κάτσικα, Έφη Κατσούλα, Γιάννης Παπαθύμνιος, Εριφίλη Σαββίδου, Μαίρη Σταγάκη και ο νεαρός φίλος μας Ξενοφών Λουκιανό;!Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...