"Με μουσικές εξαίσιες, με φωνές....", Ελεάννα Κωνσταντά, Έφη Παπαδοπούλου


Την Παρασκευη 5 Φεβρουαρίου στις 21.00 η Ελεάννα Κωνσταντά και η Έφη Παπαδοπούλου έρχονται στον Χώρο Τέχνης ιδιόμελο με μια πλούσια και μελωδικά απροσδόκητη συναυλία, "με μουσικές εξαίσιες, με φωνές...."

Με τη φιλική συμμετοχή της Μαρίας Βουτσινά


Χώρος Τέχνης Ιδιόμελο, Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Βασιλέως Κωνσταντίνου, πλησίον ΗΣΑΠ
Είσοδος: 10 ευρώ (με κρασί)
Έναρξη: 21.00
κρατήσεις: 210 6817042
Έφη Παπαδοπούλου 

Η σοπράνο Έφη Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την ενεργό ενασχόλησή της με την κλασσική μουσική σε ηλικία 13 ετών, λαμβάνοντας τα πρώτα μαθήματα πιάνου στο Εθνικό Ωδείο ενώ παράλληλα ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με τον κλασσικό χορό. Συνεχίζοντας τις σπουδές της στο πιάνο(τάξη Β. Βούρτση) μελέτησε και Θεωρητικά της Μουσικής (τάξη Στ. Μακρυγιάννη). Το 2011 ξεκίνησε τις σπουδές της στο κλασσικό τραγούδι με τη σοπράνο Δ. Καλαφάτη με την οποία μελετά μέχρι και σήμερα. Έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις και ρεσιτάλ, καθώς και στο Μέγαρο Μουσικής ως σολίστ.


Ελεάννα Κωνσταντά

Η Ελεάννα Κωνσταντά ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές της σε πολύ μικρή ηλικία λαμβάνοντας τα πρώτα της μαθήματα κιθάρας και στη συνέχεια μαθήτευσε δίπλα στον Ε. Μπουντούνη με τον οποίο μελετά μέχρι και σήμερα. Έπειτα ξεκίνησε μαθήματα κλασσικού τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο και στη συνέχεια στους Μουσικούς Ορίζοντες (τάξη Μ. Συγγενιώτου). Παράλληλα έχει διδαχθεί Μελοδραματική (τάξη Ι. Σιδέρη & Μπ. Μωραϊτη) μέσω της οποίας έλαβε μέρος σε παραστάσεις όπως η Στέψη της Ποππαίας, ο Βαφτιστικός, και οι Απάχηδες των Αθηνών όπου τραγούδησε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Έχει λαβει μέρος ως κιθαρίστα και ως σοπράνο σε πολυάριθμες συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής, το Deree College, την Πινακοθήκη Κουβουτσάκη κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...